Maaswaalcollege

Voorlichtingsavond 19 januari

vindt de tweede digitale voorlichtingsavond plaats op beide locaties. Als bezoeker heeft u dan twee opties:

1. Door middel van een voorinschrijving kunt u, onder persoonlijke digitale begeleiding van een docent of medewerker van het Maaswaal College, een rondleiding volgen in de Virtuele Tour. 

Dit gaat in een tijdblok van 30 minuten per keer. Inschrijven voor een rondleiding gaat via onderstaande links tot aanvang van het gewenste tijdblok. 

Het eerste tijdblok start om 18:30 uur, de laatste start om 20:00 uur. Via deze link kunt u zich ook voor de overige informatieavonden inschrijven. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin de toegangslink.

Voorlichtingsavond 19 januari

vindt de tweede digitale voorlichtingsavond plaats op beide locaties. Als bezoeker heeft u dan twee opties:

1. Door middel van een voorinschrijving kunt u, onder persoonlijke digitale begeleiding van een docent of medewerker van het Maaswaal College, een rondleiding volgen in de Virtuele Tour. Dit gaat in een tijdblok van 30 minuten per keer. Inschrijven voor een rondleiding gaat via onderstaande links tot aanvang van het gewenste tijdblok. Het eerste tijdblok start om 18:30 uur, de laatste start om 20:00 uur. Via deze link kunt u zich ook voor de overige informatieavonden inschrijven. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin de toegangslink. Let op! Er bestaat een kans dat de bevestigingsmail in uw spam terecht komt. Deze link brengt u naar de Virtuele Tour. U moet wel zelf op de blauwe knop ‘neem contact met mij op’ klikken bovenin de Tour voor contact met een medewerker. Vergeet niet uw microfoon en camera aan te zetten! U kunt op elk gewenst moment in uw tijdblok het contact aanvragen.

1,5 meter afstand!

Testpagina_1

Maaswaalcollege Voorlichtingsavond 19 januari vindt de tweede digitale voorlichtingsavond plaats op beide locaties. Als bezoeker heeft u dan twee opties: 1. Door middel van een

Lees verder »